Bouwopleveringen

/
Bouwopleveringen

Bel me terug!

Contact

Stationspark 8A
4462DZ Goes

0113-205590
info@cleaningservicegoes.nl

Bouwopleveringen

Opleveringsschoonmaak

Onze opleveringsschoonmaak houdt in dat we een gebouw die klaar is met bouw- of renovatiewerkzaamheden grondig schoonmaken, zodat de nieuwe bewoners gelijk kunnen intrekken in het pand. Deze dienst bieden we aan voor zowel bedrijven, particulieren en makelaars. Hierbij zorgen we ervoor dat alle vuil en stof die achter gelaten is door schilders, bouwvakkers of vorige bewoners schoon gemaakt wordt. We streven ernaar dat het huis van binnen er zo goed als nieuw uitziet.

Verhuizingschoonmaak

Uw kunt ons inhuren voor, tijdens of na een verhuizing. Een verhuizingschoonmaak wordt vaak gepland, voordat de makelaar foto’s komt maken van het huis.

Bouwschoonmaak

Bij bouwschoonmaak kunt u ons inhuren nadat er in het huis gewerkt is door bouwvakkers of schilders, wij worden vaak ingehuurd na het bouwen of het renoveren van een huis. We werken voor particulieren, woningcorporaties, aannemers, bouwbedrijven en makelaars. Door onze ervaring met opleveringsschoonmaak gaan wij efficiënt te werk, dit doen wij met ecologische en moderne schoonmaakmiddelen.

Uiteraard bespreken wij voorafgaand het schoonmaakwerk wat uw wensen zijn. Om beter inzicht te krijgen van de werkzaamheden maken wij graag een afspraak op locatie.

Bekijk ook onze andere diensten

Kantoorruimtes

Glasbewassing

Industrieel

Scholen

VVE schoonmaak

Kantoorruimtes