Industrieel

/
Industrieel

Bel me terug!

Contact

Stationspark 8A
4462DZ Goes

0113-205590
info@cleaningservicegoes.nl

Industrieel

Cleaning Service Goes biedt ook industriële reiniging aan, wij hebben opgeleid en gespecialiseerd personeel, die beschikken over alle kennis die benodigd is om de reiniging op industrieel gebied uit te voeren.

Veiligheid, deskundigheid en betrouwbaarheid

Voor industriële reiniging wordt er vereist dat medewerkers verder kijken dan de taken die het schoonmaakwerk vereist. Soms is het nodig om pallets te verplaatsen om in alle hoeken van het pand te bereiken. Alle werkzaamheden die uitgevoerd worden binnen het bedrijf gebeuren volgens bepaalde afspraken. Om zo de veiligheid te waarborgen en ongelukken te voorkomen. Om het personeel zo veilig mogelijk te werk laten gaan is het personeel binnen de industriële schoonmaak opgeleid, zodat ze over alle kennis beschikken om veilig aan het werk te gaan.

Onder onze schoonmaakspecialisten rekenen we:

  • Reinigingsspecialisten
  • Tankcleaners
  • Schoonmaken van buizen en leidingen
  • Schoonmaken en desinfecteren van productiemachines.
  • Koelcellen en stellingen

Onze werkwijze

De exacte werkwijze is in iedere bedrijf verschillend: de reiniging en desinfectie van een productiehal vraagt natuurlijk om een andere aanpak dan het schoonmaken van een tank of silo. Wel werken wij altijd volgens deze stappen:

Schoon = schoon! Dit betekent dat we het als een uitdaging zien om zo efficiënt mogelijk het gewenste eindresultaat te bereiken.

Wij geloven in samenwerkingsrelaties. Dit houdt in dat we vooraf, samen met u, het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en samen kijken naar zaken als verwachtingen, veiligheid en efficiëntie.

We zorgen altijd voor een duidelijke planning. Daarbij houden we er rekening mee dat uw bedrijf zo weinig mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

Bekijk ook onze andere diensten

Kantoorruimtes

Glasbewassing

Bouwopleveringen

Scholen

VVE schoonmaak

Kantoorruimtes