Over ons

/
Over ons

Over ons

Cleaning Service Goes is een familiebedrijf gespecialiseerd in schoonmaakwerk. Al 25 jaar maken wij schoon in Goes en omstreken.


Hoe het allemaal begon?
De historie van Schoonmaakbedrijf Cleaning Service Goes gaat al enige tijd terug. Zo’n 25 jaar geleden, in 1997 is Bernardina begonnen als zzp’er. In 2018 breidde Schoonmaakbedrijf Cleaning Service Goes verder uit tot waar het bedrijf nu is: een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Zeeland met meer dan 30 vakbekwame medewerkers.

Met haar 25 jaar ervaring is Cleaning Service Goes een echt familiebedrijf, wat sterk vertegenwoordigd is in Goes en haar directe omgeving. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich doordat iedere klant een vast aanspreekpunt krijgt. Hierdoor kan de klant altijd bij een vertrouwd persoon terecht met vragen en opmerkingen.


Cleaning Service Goes positioneert zich als een eerlijk familiebedrijf, wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heeft het bedrijf enkel eigen personeel waardoor ze professionaliteit en kwaliteit waarborgen.